ΔΙΑΚΟΠΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ -Βενιζέλειο Ωδείο -Χανιά

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ - Ελληνικό Ωδείο παράρτημα Χανίων

Το Ελληνικό Ωδείο ανακοινώνει τη λήξη της συνεργασίας του, από το νέο σχολικό έτος 2021/2022, με το Ελληνικό Ωδείο παράρτημα Χανίων (Βενιζέλειο Ωδείο), καθώς και τη διενέργεια εξετάσεων πλέον σε αυτό.

Οι σπουδαστές που επιθυμούν να συνεχίσουν τις σπουδές τους στο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΩΔΕΙΟ και να λάβουν ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΣΠΟΥΔΩΝ από το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΩΔΕΙΟ μπορούν να επικοινωνήσουν για να ενημερωθούν σχετικά είτε με το Ελληνικό Ωδείο (Ρέθυμνο) στο τηλ.: 28310 22724 είτε με το Ελληνικό Ωδείο (Κεντρικό Ίδρυμα) στο τηλ.: 210 6141650.

Είμαστε περήφανοι για την ασύγκριτη και πολυετή εμπειρία μας, την εξειδίκευσή μας στην επιτυχή διοργάνωση και διεξαγωγή εξετάσεων, καθώς και για την αποτελεσματική εξυπηρέτηση των διαφορετικών αναγκών των υποψηφίων που συμμετέχουν σε αυτές.

Το Ελληνικό Ωδείο est. 1919 παραμένει αδιάλειπτα δίπλα στους σπουδαστές του, συνεχίζοντας να προσφέρει απαράμιλλη μουσική εκπαίδευση σε χιλιάδες σπουδαστές στην Ελλάδα και στην Κύπρο. Τα παιδαγωγικά μας προγράμματα, που απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες και σε όλους όσους αγαπούν και θέλουν να ασχοληθούν με τη μουσική, έχουν σχεδιαστεί από ειδικούς παιδαγωγούς. Αποτελούν αποδεδειγμένα ένα ολοκληρωμένο και αποτελεσματικό σύστημα μελέτης της μουσικής, που οδηγεί στην απόκτηση σφαιρικής μουσικής εκπαίδευσης. Δημιουργούμε νέες συνεργασίες, οργανώνουμε νέα τμήματα για τους σπουδαστές μας, διευρύνουμε τις γνώσεις και τα ενδιαφέροντά τους.

Η εγκυρότητα της ποιότητας της μουσικής μας εκπαίδευσης φέρει τη σφραγίδα των χιλιάδων αποφοίτων μας στην Ελλάδα και στην Κύπρο.

Συνεχώς αξιοποιούμε την τεχνογνωσία μας προς το βέλτιστο όφελος των σπουδαστών μας.

  • εξετάσεις του Ελληνικού Ωδείου πραγματοποιούνται στα εκπαιδευτήρια

Ελληνικό Ωδείο - Ρέθυμνο

Ελληνικό Ωδείο

 

  • μάθε περισσότερα

Εξετάσεις

Εξέταστρα

 

παρακολούθησε τα τελευταία νέα μας στο facebook

Additional info

  • Διεύθυνση: Χανιά
  • Τηλέφωνο: 28310 22724
  • Τηλέφωνο: 210 6141650

Log in

via social media to browse our alumni catalogues   

Facebook Login

create an account