κτίζουμε σχέσεις ζωής

Στο Ελληνικό Ωδείο έχουμε αφιερώσει όλες μας τις προσπάθειες στη δημιουργία ενός ενθαρρυντικού και εμπλουτισμένου μαθησιακού περιβάλλοντος για τους σπουδαστές. Εμπνέουμε και υποστηρίζουμε τη δημιουργικότητα, την καινοτομία, την καλλιτεχνική τελειότητα.

Με την ερμηνεία (performance) να είναι αναπόσπαστο στοιχείο σχεδόν όλων των προγραμμάτων μας, οι τομείς σπουδών του ωδείου έχουν σχεδιαστεί για ανθρώπους όλων των ηλικιών, επιπέδων, δυνατοτήτων, πολιτιστικών υποβάθρων και καλλιτεχνικών ενδιαφερόντων και καλύπτουν όλο το φάσμα της καλλιτεχνικής εκπαίδευσης σε πρακτικό και θεωρητικό επίπεδο.

Έχουμε αναγνωριστεί για το υψηλό επίπεδο του ακαδημαϊκού προσανατολισμού μας και προσφέρουμε ένα ευρύ πεδίο στη μουσική και καλλιτεχνική εκπαίδευση, συμπεριλαμβάνοντας όλα τα είδη: από την κλασική μουσική, την τζαζ, τη μοντέρνα, τη λαϊκή, τη βυζαντινή, την παραδοσιακή, μέχρι και τη δημιουργία μουσικής για τον κινηματογράφο, χορό και θέατρο.

Η συνεχής εξέλιξη και ο εμπλουτισμός του εκπαιδευτικού προγράμματος των τμημάτων μας στηρίζεται στις σύγχρονες ερευνητικές προσεγγίσεις σχετικά με τη μουσική και καλλιτεχνική εκπαίδευση του παιδιού και του ενήλικα, με σκοπό την καλύτερη αξιοποίηση των δυνατοτήτων του ατόμου.

Η ομάδα των καταξιωμένων καθηγητών - καλλιτεχνών υποστηρίζει σθεναρά το διδακτικό έργο του ωδείου, αποσκοπώντας στη θεωρητική και τεχνική κατάρτιση των σπουδαστών και στην καλλιέργεια της προσωπικότητάς τους ως καλλιτέχνες.

Και βέβαια, για τους σπουδαστές μας, η καλλιτεχνική παιδεία δεν αποτελεί μόνο μια δημιουργική ενασχόληση, αλλά και το εφαλτήριο για τη δημιουργία εξέχουσας καριέρας.

Αναλυτικά οι τομείς σπουδών περιλαμβάνουν:

Log in

via social media to browse our alumni catalogues   

Facebook Login

create an account