μαθήματα στο σπίτι

Το πρόγραμμα «Μαθήματα στο Σπίτι» αναλαμβάνουν ικανοί παιδαγωγοί - καθηγητές του Ελληνικού Ωδείου, που επιλέγονται για να διδάξουν τους μαθητές στα σπίτια τους, με σκοπό να φέρουν τη μουσική κοντά σε κάθε ενδιαφερόμενο.

Πρόκειται για μια καινοτομία που φιλοδοξεί να εξυπηρετήσει ιδιαίτερα τους μαθητές εκείνους που έχουν αυξημένες υποχρεώσεις και δεν επιθυμούν να διαθέσουν χρόνο στις μετακινήσεις, τους γονείς μικρών παιδιών που θα απαλλαγούν από το άγχος και το κόστος της μεταφοράς του παιδιού στο ωδείο, αλλά και τους μαθητές που αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα.

Οι μαθητές έχουν τη δυνατότητα με τον τρόπο αυτό να συνδυάσουν τα πλεονεκτήματα των μαθημάτων στο σπίτι με τα οφέλη και το κύρος των σπουδών ενός μεγάλου ωδείου. Μαθαίνοντας μουσική στην άνεση του χώρου τους, εκπαιδεύονται με το πρόγραμμα σπουδών του Ελληνικού Ωδείου και μπορούν να δίνουν εξετάσεις παρακολουθώντας τις βασικές σπουδές του ωδείου.

Εκτός από την ατομική εκπαίδευση, οι σπουδαστές που παρακολουθούν το πρόγραμμα «Μαθήματα στο Σπίτι» έχουν πρόσβαση στα ομαδικά μαθήματα, στα μουσικά σύνολα, στα σεμινάρια και στις εκδηλώσεις του ωδείου, γεγονός που ενισχύει τη μουσική τους εκπαίδευση και τους συνδέει με άλλους μαθητές και δασκάλους.

Εάν επιθυμείτε να διδαχτείτε από έναν δάσκαλο ή καθηγητή κατ' οίκον, παρακαλούμε σημειώστε «Μαθήματα στο Σπίτι» όταν κάνετε αίτηση. Η ένταξή σας στα «Μαθήματα στο Σπίτι» εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα δασκάλων ή καθηγητών στην περιοχή σας. Εναλλακτικά, θα σας εντάξουμε στην πιο κοντινή σας εγκατάσταση διδασκαλίας.

Log in

via social media to browse our alumni catalogues   

Facebook Login

create an account