Διευθυντής Σπουδών

Καλωσόρισμα του Διευθυντή Σπουδών

Καλώς ήρθατε στο Ελληνικό Ωδείο.

Σας καλούμε να εξερευνήσετε αυτό το υπέροχο μέρος ως σπουδαστής, επισκέπτης ή υποστηρικτής.

Το Ελληνικό Ωδείο, με τη μακρόχρονη παρουσία του στη μουσική εκπαίδευση από τον Σεπτέμβριο του 1919, είναι εμπνευσμένο από το παρελθόν, αλλά δεσμεύεται στη διαμόρφωση της σύγχρονης μουσικής και γενικότερης καλλιτεχνικής ζωής με προσοχή και ανοιχτό πνεύμα.
Είναι ο μοναδικός οργανισμός στην Ελλάδα με τόσο μεγάλη επιρροή, εκπαιδεύοντας χιλιάδες σπουδαστές σε τρεις χώρες, σε περισσότερες από σαράντα ειδικότητες. Ελπίζουμε ότι η ιστοσελίδα μας παρέχει μια εικόνα της γενικότερης αποστολής, του χαρακτήρα μας και των αξιών μας και ότι αντικατοπτρίζει την ιδιαίτερη ατμόσφαιρα και σιγουριά που πηγάζει από την πολύχρονη εμπειρία μας, το όραμά μας και τις προοπτικές μας.

Ενημερωθείτε για τη δουλειά μας, το υψηλό επίπεδο των δασκάλων, των καθηγητών και των επισκεπτών καθηγητών μας.
Παρακολουθήστε μια συναυλία, μια ερευνητική δραστηριότητα με τη μορφή ανοικτής συζήτησης ή κάθε άλλη εκδήλωση (όλες είναι ελεύθερες για το κοινό).
Διαβάστε σχετικά με τις εμπειρίες των σπουδαστών μας στην στοσελίδα μας στο Facebook.

Παραβρεθείτε σε μια «ημέρα συνάντησης» (Open Day), ώστε να μας μιλήσετε για το ενδιαφέρον σας σχετικά με το πρόγραμμα σπουδών μας και είμαστε πρόθυμοι να δούμε πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε να εκπληρώσετε τις δυνατότητες και τις φιλοδοξίες σας.

Εξετάστε την πιθανότητα να υποστηρίξετε το έργο μας και να γίνετε χορηγοί της ορχήστρας μας, της Εταιρείας Φίλων του Ελληνικού Ωδείου, συμβάλλοντας στη χρηματοδότηση συγκεκριμένων προγραμμάτων και δραστηριοτήτων μας, αλλά και στην αγορά βιβλίων και μουσικών έργων. Ελπίζουμε να γίνετε μέλη μας

Γιώργος Αραβίδης
Διευθυντής Σπουδών

Log in

via social media to browse our alumni catalogues 

 

Facebook Login
create an account